Lærkereden er en special SFO under Gullestrup Skole. Vi har tilknyttet 21 børn i alderen 6-13 år, som alle går i specialklasserne på Gullestrup Skole.

Lærkereden er delt op i to grupper. Børnene i SP2 og SP3 følges med en pædagog fra skolen og over på Lærkereden.

Eftermiddagsmad

Efter skoletid har SFO´en en forældrebetalt madordning, hvor vi tilstræber at lave sunde og nærende måltider, som fx hjemmebagt grovbrød, bålmad, grøntsagsstave, frugt, suppe etc. Børnene bliver inddraget i madlavning, indkøb, forslag til menuen. Vi dyrker årstidens grøntsager i plantekasser.

Eftermiddagsmaden koster 75,- om måneden pr. barn. Beløbet indbetales via netbank på kontonr. 2210 6891102117 -  husk at påføre barnets navn og efternavn.

Giv besked til institutionen, hvis I ikke længere ønsker at være med i ordningen. Ordningen er frivillig, men der gøres opmærksom på, at man selv skal sørge for eftermiddagsmad til sit barn, såfremt man ikke er med.

Sygdom og fravær

Ved sygdom og fravær bedes I give Lærkereden besked samt give taxa besked, så de ikke kører forgæves.

Hvis dit barn bliver syg, imens det er på Lærkereden, vil I blive kontaktet og bedt om at hente dit barn. Hvis barnet skal hjem med taxa ved sygdom, er det for egen regning.

Taxa

Lærkereden modtager børn fra hele kommunen og de mange børn bliver derfor hentet med taxa. Det er forældrenes ansvar at afmelde taxaen, hvis børnene holder fri eller er syge. Lærkereden sørger for at bestille taxa i ferieperioder.

Skiftetøj

På Lærkereden er vi ude året rundt og det er derfor vigtigt, at børnene har skiftetøj med og overtøj, der passer til årstiden. Husk at skrive navn i tøjet.

Forældrearrangementer

På Lærkereden bliver der afholdt forskellige arrangementer i løbet af året, fx forældrekaffe, bålhygge, julehyggedag etc.

Månedsbrev

Vi laver hver måned et månedsbrev, som bliver tilsendt på intra, så I kan følge med i, hvad vi laver.

Forældresamarbejde

Som forældre er I vores vigtigste samarbejdspartnere og i tæt samarbejde med jer, kan vi hjælpe jeres barn til en positiv udvikling. Vi mener, at samarbejdet bøn bygge på ligeværdighed, gensidig tillid og åbenhed.

Inden dit barn starter på Lærkereden holder vi et opstartsmøde, hvor du får mulighed for at fortælle om dit barn. Derudover afholder vi forældresamtaler sammen med skolen. Hvis du har brug for en snak på andre tidspunkter, står vi selvfølgelig til rådighed.